Rólunk mondták!

Tisztelt Visnyei Miklós polgármester úr!

Engedje meg, hogy ezúton fejezzem ki tiszteletemet az Önhöz tartozó Idősek Otthona minden dolgozójának - az ápoló személyzettől az intézmény vezetőjéig!

Édesanyám az intézet lakója volt 2012. május 02-tól október 15-ig, és minden szempontból maximálisan elégedett volt az ellátás színvonalával, a gondoskodó figyelmességgel és a szorgalmas, gondozói munkával. Ezen kívül természetesen az orvosi ellátással, az odaadó tiszteletért, mely az idős, beteg emberek felé irányul.

Nekem is az volt az érzésem, hogy jó belépni az intézménybe, mert mindig maximális tisztaság, rend, szíveslátás, otthonosság fogadott - bármilyen időpontban mehettem látogatni.

Mindenki nagyon türelmes és szívélyes volt, a többi lakóhoz is!

Nekik is igyekeztem minden alkalommal megköszönni azt a hozzáállást, melyet ott tapasztaltam.

Szerettem volna Önnel is megosztani ezeket a pozitív tapasztalataimat, maximális elismerésemet az ott dolgozó személyzetnek!!!

Ha Önnek módjában áll, kérem szépen tolmácsolni nekik is, - illetve a Képviselőtestületnek is- köszönetemet a rengeteg fáradozásukért!

Örülök, hogy megtaláltuk ezt a lehetőséget, hogy Édesanyám utolsó hónapjait velük együtt szebbé, jobbá tehettük és igyekeztünk fájdalmait enyhíteni!

Hálás köszönettel és további munkájához sok sikert kívánva!

Kiss Lászlóné Szankról, illetve Édesanyám a „csillagokból” Márkus Józsefné Irma néni.

 

 

 

 

 

 


Elérhetőségeink


  • 6411 Zsana, Új utca 61.
    mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
    honlap: szoci.zsana.hu
    Telefon: 77/590-010

 


  •  

 

   
 

 

 

 

Minden jog fenntartva! © 2014 - Nyugalom Idősek Otthona